Zen Stones

MINDFULNESS

Stressmestring - Bevissthet - Selvledelse

Mindfulness (oppmerksomhetstrening) er en type mental trening som handler om å være til stede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er (noe som lett skaper stress). Vi trener med andre ord sinnet til å være til stede i øyeblikket. Med oppmerksomhetstrening blir vi blant annet bedre kjent med oss selv. Vi blir klar over våre tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger. Det er en bevisstgjøring gjennom selvobservasjon, og først da kan vi gjøre om på det som ikke er hensiktsmessig og lede oss selv på en god måte.

Det er ikke uten grunn at mindfulness er blitt så populært. Forskning tyder på at oppmerksomhetstrening blant annet kan føre til redusert stress, økt konsentrasjon og fokus, smertelindring, et styrket immunforsvar, økt effektivitet og produktivitet, bedre søvnkvalitet, økt motstandsdyktighet og empati samt bedre livskvalitet.

Stadig flere får øynene opp for mindfulness, og internasjonale selskaper som Google, Apple, SAP og Accenture har lenge sett verdien i å lære opp ansatte i denne metoden. Også her hjemme tar flere og flere i bruk mindfulness, både firmaer og privatpersoner. Sykehus bruker mindfulness blant annet i behandling av angstlidelser og stressmestring.

Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser (som meditasjon) og refleksjon og dialog blant kursdeltakerne. Kurset kan skreddersys til ulike grupper og bedrifter, og varigheten kan variere fra halvdagskurs til kurs som går over flere uker (anbefalt). Mediyoga kan også inkluderes i mindfulness-kurs om ønskelig (en veldig fin kombinasjon).

Det er også mulig å booke ukentlige mindfulness-timer og/eller Mediyoga i bedriften.

 

Du får:

  • Kunnskap om stress og hvordan det påvirker oss

  • En innføring i hva mindfulness/oppmerksomhetstrening er

  • Større bevissthet på dine tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger

  • Kunnskap om hvordan å skru av autopiloten og lede deg selv på en god måte

  • Enkle verktøy du kan bruke i hverdagen for å takle stress, være mer til stede og lede deg selv på en god måte

 

Prisalternativer

Mindfulness-kurs (4 uker):

Kr. 24.000,-

Mindfulness-kurs over 4 uker (ca. 2 timer pr. gang)

Mindfulness-kurs (3 uker):

Kr. 18.000,-

Mindfulness-kurs over 3 uker (ca. 2 timer per gang)

Mindfulness kurs (halv dag):

Kr. 10.000,-

Mindfulness-kurs over en halv dag (ca. 4 timer)

Mindfulness og Mediyoga (5 uker):

Kr. 30.000,-

Kurs over 5 uker i Mindfulness og Mediyoga (ca. 2,5 timer per gang)

NB!

July 12, 2025

NB! Det anbefales å holde antall deltakere til under 15 stk for tettere oppfølging, men det er også mulig å være større grupper.

 

Kontakt

For bestilling av dette kurset, ta kontakt med Bente

Benteapril16 (002).jpg

Bente Kristensen