Ann-Christin Hansen

Bachelor i ernæring, Helse og DNCF sertifisert NLP/metacoach, Bachelor i pedagogikk med hovedfokus på motivasjon.


Lang erfaring fra legemiddelbransjen og treningsbransjen. Jobber nå som foredragsholder, ernæringsveileder, yogainstruktør og coach i privat- og bedriftsmarkedet. Eier firmaet EQU Norway AS, som deler kunnskap gjennom kurs og foredrag, samt utvikler matprodukter som skal bidra til en god helse og glad hverdag.

Frokost.jpg
AC.jpg
Brod.jpg

Bred utdanning i ernæring, coaching, kommunikasjon og pedagogikk. Erfaring fra legemiddelbransjen og treningsbransjen. Jobber nå som foredragsholder og coach i privat- og bedriftsmarkedet. Foreleser om kosthold, kommunikasjon og selvledelse.Hun har utviklet EQU konseptet og produktene som er ett resultat av at hun selv har opplevd utfordringer med helsa. 

- lidenskap for mennesker og maten !

 

Ann-Christin driver firmaet EQU Norway AS hvor hun utvikler matprodukter i tillegg til å holde kurs og foredrag om sammenhengen mellom maten, det mentale, aktivitet og hvile for en sunn helseutvikling. Hun jobber med coaching og ernæringsveiledning i bedrifts og privatmarkedet.


Universitets/Høgskole Utdanning:


  • Bachelor i Pedagogikk (Universitetet i Tromsø)

  • Bachelor i Ernæringsfysiologi (Atlantis Medisinske Høgskole)

  • Medisin Grunnfag for legemiddelkonsulenter (Høgskolen i Oslo)


Annen utdanning:


  • DNCF sertifisert Helsecoach/Coach

  • NLP practitioner/ Master practitioner (Coachteam AS)

  • Neuro-Semantics & Associate Certified Meta Coach (Coachteam AS/L.Michael Hall, Ph.D)

  • Yogainstruktør (12 år)

  • Gruppetreningsinstruktør (Sats Elixia/Zumba Instructor Network)


Ann-Christin holder på med sin master i Pedagogikk med hovedfokus på hvordan undervisning kan bidra til å fremme god helse. Etter å ha jobbet som produktspesialist i legemiddelindustrien i 6 år kom et sterkt ønske om å bidra til å hjelpe folk med forebygging av sykdom gjennom en sunnere livsstil. Hennes interesse for Yoga og mindfullness kom fra en bestefar som brukte denne formen for trening for å bli sterk både i kropp og hode. I tillegg til å jobbe med utvikling av mat og mennesker skriver Ann-Christin tekster og lager musikk, så på noen arenaer har hun med seg gitaren i sine foredrag.